+4 0764 521 351
+4 0730 803 735

Bucuresti

img

Contacteaza-ne chiar acum!

Scrie-ne un mesaj si iti vom raspunde cu promptitudine!    Daca ai ajuns pe aceasta pagina de contact inseamna ca tot ceea ce ai citit, vazut si ascultat in celelalte sectiuni ale acestui site de prezentare al Formatie Nunta Bucuresti „Laurentiu Caldararu” te-a convins si vrei sa colaboram.

    Probabil ca ai deja in minte o lista de melodii pe care ai vrea ca bandul nostru sa le interpreteze in stil personal la evenimentul special unde ti-ar placea ca noi, cei din formatie, sa intretinem atmosfera, asa incat participantii sa nu aiba nici macar o clipa in care sa se plictiseasca.

    In definitiv o petrecere de nunta, un botez, o aniversare sau chiar si un eveniment corporate, trebuie sa fie unele memorabile, in care momentele placute, antrenante, sa se succeada unul dupa altul, fara niciun fel de sincope.

    Nu te ingrijora daca nu esti convins ca piesele muzicale alese de tine de unul singur din sectiunea REPERTORIU de pe site-ul nostru sunt cele mai potrivite. Noi chiar suntem profesionisti adevarati, dupa cum ai putut vedea si singuri parcurgand materialele postate pe acest site, de aceea te vom ajuta cu drag pentru a alcatui impreuna cu tine cea mai buna varianta de program artistic facand o selectie adecvata evenimentului tau.