fbpx
Alegerea melodiilor pentru o nunta este un aspect important pentru crearea unei atmosfere memorabile si pentru reflectarea personalitatii cuplului. Acestea pot varia de la balade romantice la piese mai ritmate, in functie de preferintele si stilul evenimentului. In cele ce urmeaza, vei descoperi cateva dintre cele mai potrivite melodii pentru o nunta, acoperind diferite momente ale ceremoniei si receptiei.

Care sunt cele mai potrivite melodii pentru o nunta

  1. Momentul intrarii la biserica sau la locul ceremoniei:
“Canon in D” de Johann Pachelbel: O alegere clasica si eleganta pentru momentul in care mireasa intra in biserica sau in locul ceremoniei. “A Thousand Years” de Christina Perri: O balada romantica perfecta pentru a marca acest moment special.
  1. Voturile si schimbul de inele:
“Marry Me” de Train: O melodie dulce si profunda pentru momentul solemn al schimbului de juraminte si inele. “Unchained Melody” de The Righteous Brothers: O alta optiune romantica si emotionanta.
  1. Momentul primului dans:
“At Last” de Etta James: O alegere clasica pentru primul dans al cuplului. “Perfect” de Ed Sheeran: O melodie moderna si romantica, potrivita pentru un prim dans relaxat si plin de dragoste.
  1. Dansul cu parintii:
“My Girl” de The Temptations: O melodie vesela si sentimentala pentru dansul miresei cu tatal ei. “What a Wonderful World” de Louis Armstrong: O melodie blanda si optimista pentru dansul mirelui cu mama sa.
  1. Momentul distractiei si al petrecerii:
“Uptown Funk” de Mark Ronson ft. Bruno Mars: O piesa energica si contagioasa pentru a anima atmosfera. “Dancing Queen” de ABBA: O alegere clasica pentru a aduce pe toata lumea pe ringul de dans.
  1. Incheierea evenimentului:
“Closing Time” de Semisonic: O melodie distractiva si potrivita pentru a marca sfarsitul petrecerii si plecarea cuplului catre luna de miere.
  1. Melodii tematice sau personale:
Daca cuplul are o melodie speciala sau o piesa care reprezinta povestea lor de dragoste, ar trebui sa o includa in lista pentru a face evenimentul mai personal si emotionant.

Taraful Laurentiu Caldararu este formatia ideala pentru tine

Formatia este condusa de maestrul Laureniu Caldararu, un virtuoz al viorii, care aduce in viata sunetele inconfundabile ale muzicii lautaresti. Fiecare nota cantata de acest talentat instrumentist este o invitatie la calatorie in lumea emotiilor si a traditiilor romanesti. Un alt element definitoriu al Tarafului Laurentiu Caldararu este diversitatea instrumentelor folosite in compozitiile lor. De la acordeon la saxofon, de la contrabas la clarinet, aceasta formatie este capabila sa creeze o paleta sonora bogata si captivanta. Prin imbinarea acestor instrumente, Taraful adauga unicitate interpretarii lor si ii incanta pe ascultatori cu improvizatii impresionante. Cu toate ca Taraful Laurentiu Caldararu isi are bazele in muzica traditionala romaneasca, formatia nu se limiteaza doar la acest gen. Ei au abilitatea de a interpreta o gama variata de stiluri muzicale, de la balade lente si melancolice la ritmuri rapide si pline de energie. Aceasta versatilitate ii face pe membrii formatiei sa fie potriviti pentru orice eveniment sau atmosfera, de la nunti si petreceri pana la concerte de anvergura.  

0 Comments