fbpx
Organizarea unei nunti reprezinta un moment special si plin de bucurie, iar respectarea traditiilor adauga un farmec aparte evenimentului.  In cele de mai jos vei descoperi cateva dintre traditiile pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand planifici o nunta.

Care sunt traditiile pe care trebuie sa le respecti cand organizezi o nunta

Anuntarea logodnei: Una dintre primele traditii este anuntarea logodnei, moment in care cuplul impartaseste vestea ca va incheia casatoria cu prietenii si familia apropiata. Alegerea datei potrivite: Multi tineri isi aleg data nuntii in functie de traditii sau credinte religioase. Este important sa alegeti o zi care sa aiba o semnificatie speciala sau sa evitati zile considerate nepotrivite. Ceremonia religioasa sau civila: In functie de credinta cuplului, nunta poate avea loc intr-o biserica sau alt loc de cult, sau poate fi o ceremonie civila la primarie. Alegerea nasilor: Traditional, cuplul alege doi nasi, un barbat si o femeie, care au rolul de a-i sustine in viata lor de cuplu si de a fi martori la casatorie. Rochia de mireasa: Alegerea rochiei de mireasa este un moment special. Traditional, mireasa poarta o rochie alba, simbol al puritatii si al inceputului unei noi vieti. Buchetul de mireasa: Mireasa tine in mana un buchet de flori, iar traditia spune ca fetele necasatorite care prind un buchet ar urma sa fie urmatoarele care se casatoresc. Verighetele: Schimbul de verighete este un simbol al angajamentului si al legaturii dintre cei doi parteneri. Alegerea acestora poate fi influentata de traditii sau preferinte personale. Petrecerea de nunta: Organizarea unei petreceri este o traditie universala. Aceasta poate avea loc intr-un restaurant, la domiciliu sau intr-un alt loc special ales de cuplu. Tortul de nunta: Taierea tortului de nunta este un moment festiv. Traditional, mireasa si mirele isi unesc fortele pentru a taia primul strat, simbolizand impartirea vietii lor impreuna. Dansul mirilor: Cuplul deschide pista de dans cu un dans special, iar uneori se practica si dansul cu parintii sau alaturi de nasi. Aruncarea buchetului si jartierei: Traditional, mireasa arunca buchetul catre fetele necasatorite, iar mirele arunca jartiera catre baietii necasatoriti. Persoanele care prind aceste obiecte sunt adesea considerate a fi urmatoarele in linie pentru casatorie. Discursurile si toasturile: Discursurile la petrecere sunt o traditie importanta, oferind ocazia ca cei dragi sa isi exprime afectiunea si urarile de bine pentru cuplu.

Taraful Laurentiu Caldararu este formatia ideala pentru orice nunta

Cu o prezenta scenica fermecatoare, Taraful Laurentiu Caldararu interactioneaza cu publicul, creand o conexiune emotionala si unicitate in fiecare interpretare. Atmosfera calda si plina de energie pe care o creeaza formatia transforma orice nunta intr-un eveniment de neuitat. Repertoriul variat al formatiei cuprinde atat melodii traditionale romanesti, cat si adaptari moderne ale unor hituri internationale. Aceasta abordare eclectica face ca Taraful Laurentiu Caldararu sa fie alegerea potrivita pentru cuplurile care doresc sa ofere invitatilor lor o experienta muzicala autentica si inovatoare. In concluzie, Taraful Laurentiu Caldararu se impune ca formatia ideala pentru orice nunta, oferind o combinatie perfecta intre traditie si modernitate, intre talent artistic si profesionalism. Cu aceasta formatie la evenimentul tau, nunta ta va deveni cu siguranta un moment de neuitat, marcat de bucurie, dans si emotie.  

0 Comments