fbpx
Organizarea nuntii poate fi o experienta stresanta, dar si una plina de bucurie si de implinire. Unul dintre cele mai asteptate momente ale nuntii este dansul mirilor. Acesta este momentul in care mirii pot sa se distreze, sa se relaxeze si sa arate lumii intregi cat de mult se iubesc.

Cat de important este dansul mirilor

Dansul mirilor este una dintre cele mai asteptate si emotionante momente ale nuntii. In mod traditional, acest dans ii aduce pe miri in centrul atentiei si simbolizeaza inceputul calatoriei lor impreuna. In ultimii ani, importanta dansului mirilor a crescut, devenind un aspect esential al planificarii nuntii. In mod traditional, dansul mirilor era un dans formal, in care mirii si-au aratat abilitatile de dans. Insa in prezent, dansul mirilor a evoluat intr-un moment creativ și personalizat, care reflecta stilul, personalitatea și povestea celor doi. O parte importanta a dansului mirilor este alegerea muzicii potrivite. Muzica trebuie sa fie una care sa ii reprezinte pe miri, sa fie usor de dansat si sa aiba un ritm potrivit pentru invitati.

Iata cateva sugestii de melodii pentru dansul mirilor

  1. “Can’t Help Falling in Love” – Elvis Presley
Aceasta melodie clasica este perfecta pentru un dans romantic si lent. Versurile emotionante si vocea dulce a lui Elvis vor face ca momentul dansului sa fie unul cu adevarat memorabil.
  1. “At Last” – Etta James
O alta melodie romantica si lenta, “At Last” este una dintre cele mai iconice piese de dragoste din toate timpurile. Vocea puternica si expresiva a lui Etta James va face ca momentul dansului sa fie unul cu adevarat impresionant.
  1. “You Are the Best Thing” – Ray LaMontagne
Aceasta melodie vesela si optimista este perfecta pentru un dans energic si distractiv. Ritmul melodiei este plin de viata si va face ca toti invitatii sa isi doreasca sa se alature mirilor pe pista de dans.
  1. “I Don’t Want to Miss a Thing” – Aerosmith
Aceasta melodie rock romantica a devenit o alegere populara pentru dansul mirilor. Vocea puternica a lui Steven Tyler si versurile emotionante vor face ca momentul dansului sa fie unul cu adevarat memorabil.
  1. “Thinking Out Loud” – Ed Sheeran
Aceasta melodie romantica a devenit rapid una dintre cele mai populare melodii pentru dansul mirilor. Versurile emotionante si ritmul lent și melodios o fac o alegere excelenta pentru momentul dansului.
  1. “I Choose You” – Sara Bareilles
Aceasta melodie dulce si optimista este perfecta pentru un dans plin de energie si pozitivitate. Versurile emotionante și vocea puternica a lui Sara Bareilles vor face ca momentul dansului sa fie unul cu adevarat memorabil.
  1. “Marry Me” – Train
Aceasta melodie dulce si romantica este una dintre cele mai populare alegeri pentru dansul mirilor. Versurile emotionante si vocea dulce a lui Pat Monahan vor face ca momentul dansului sa fie unul cu adevarat de neuitat.
  1. “Perfect” – Ed Sheeran
Aceasta melodie romantica si dulce este perfecta pentru un dans lent si emotionant. Versurile perfecte si vocea dulce a lui Ed Sheeran o fac o alegere excelenta pentru momentul dansului. Formatia Laurentiu Caldararu Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numerele:  0730803735 / 0764521351 https://www.youtube.com/watch?v=u3b1X_Uc2s0&ab_channel=FormatiaLaurentiuCaldararu

0 Comments